Dag van de Directeur

Win een muurschildering voor jouw school

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden bekend gemaakt op 7 maart.

Wat

Speciaal voor de Dag van de Directeur geeft Informat 3 unieke muurschilderingen van 10m² op school weg, in samenwerking met echte artiesten.

Wanneer

Je kan deelnemen van 31 januari tot en met 28 februari 2022 12u.

Hoe

Hoe kan je winnen? Heel simpel: vul onderstaand formulier in en beantwoord de schiftingsvraag. De 3 winnaars worden op 7 maart 2022 bekend gemaakt. Gewonnen? Laat jullie creativiteit de vrije loop en werk samen met de artiesten een ontwerp uit. De plaatsing van de muurschildering is voorzien in de eerste week na de paasvakantie.

Wie

Voor deze wedstrijd werkt Informat samen met verschillende kunstscholen in België. Elke muurschildering zal gemaakt worden door een getalenteerde student. Binnenkort maken we onze artiesten bekend!

 • Chloé Casier

  Chloé Casier

  Als kind was Chloé altijd al gefascineerd door alles wat met kleuren en vormen te maken had. Logisch dus dat ze later beeldende kunsten ging studeren aan Sint Lucas Antwerpen. Intussen werkt ze als freelance illustrator en wisselt ze haar creatieve projecten af met zwemmen, koffie drinken en natuurdocumentaires kijken.

 • Fé Riské

  Fé studeerde grafische vormgeving aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Toch ging hij stiekem niet zo graag naar school. Liever wilde hij zo snel mogelijk van zijn hobby zijn beroep maken. En dat lukte: sinds 2019 werkt hij voltijds als illustrator en motion designer.

  Fé Riské
 • Silke Reyntjens

  Silke Reyntjens

  Freelance illustrator Silke woont en werkt in Brussel, waar ze haar liefde voor illustratie, grafisch ontwerp en fotografie op verschillende manieren met de wereld deelt. Zo is ze ook aan de slag als kunsteducatrice, waarbij ze jong en oud begeleidt om te leren, groeien en experimenteren met kunst.

Iets voor jullie?

Schrijf je hier in (op naam van de directeur):

Mijn schoolgegevens
Typ de eerste letter van de school(gemeenschap/bestuur) in.