In 1988 zette Informat de eerste stappen op het gebied van software-ontwikkeling voor het onderwijs. In 2001 werd voluit de kaart van het online platform getrokken, wat de groei van het bedrijf alleen nog maar heeft bevorderd. In maart 2013 nam uitgeverij Plantyn het bedrijf Informat over.

Eén solide partner…

Die u een stabiel en veilig platform biedt. Online, dus beschikbaar via elke computer met internetverbinding. Data- en webserverbeheer nemen wij voor onze rekening zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beveiliging en capaciteit.

Kennis van zaken

De inhoud van de aangeboden modules is zeer actueel en conform de geldende wetgeving in het onderwijs. Ook met betrekking tot Discimus en DaVinci volgen wij alle ontwikkelingen op de voet zodat de gegevens accuraat worden ingegeven en doorgestuurd.

Op maat van uw school

U kiest het aanbod dat het meest aansluit bij uw schoolvisie, op niveau van de school, de scholengemeenschap of de inrichtende macht.
Wij hanteren een transparante prijszetting zodat u nooit voor verrassingen komt te staan: eerlijk en duidelijk.

Onze ervaring in het onderwijsveld garandeert u bovendien dat u steeds mee bent met de allernieuwste ontwikkelingen en zorgt zo voor een doorgedreven professionalisering op uw school en scholengemeenschap